FAQ

hoe veel kost het lidmaatschap

het lidmaatschap kost tot op heden €17,50 per jaar +eenmalig € 5,00 administratie kosten

—————

moet er altijd worden bijbetaald voor meetings, toer ritten en andere activiteiten?

Nee dit hoeft niet, als er een extra bijdrage nodig is word dit bekend gemaakt bij de aankondiging van het evenement, zodat u niet voor onverwachte verassingen staat.

—————

kan ik mijn jaarlijkse contributie terug krijgen als ik zelf kies mijn lidmaatschap te beëindigen?

in principe niet, maar we zullen dit per geval bekijken.

—————

kan ik mijn jaarlijkse contributie terug krijgen wanneer ik uit de club gezet wordt?

Nee

—————

wat wordt er bedoelt met "medicatie op recept" zoals geschreven in de huisregels?

hiermee wordt bedoelt dat wij geen enkele vorm van drugs of medicatie tolereren, wanneer u meedoet aan een evenement, met uitzondering van medicatie of drugs (bivoorbeeld medicinale wiet) waarvoor u kunt aantonen, als hierom gevraagd wordt, dat dit door een arts of specialist is voorgeschreven.

—————

hoeveel mag er gedronken worden tijdens een evenement?

wanneer u nog moet rijden, maximaal 2 drankjes, zoals voor veel bestuurders het wettelijk maximum is.
hoeft u niet te rijden, is er geen maximum, maar wij eisen alleen wel dat er met mate gedronken wordt. we hebben ten slotte een reputatie hoog te houden!

—————

wat word er bedoelt met "we rijden altijd in clubverband"?

hiermee wordt bedoelt dat we gezamenlijk naar het evenement toerijden, als dit evenement een toerrit is zullen we gezamelijk naar de startlocatie van deze rit rijden, vooraf word ALTIJD een verzamel plaats bekend gemaakt, waar u zelfstandig heen kunt rijden

—————

waarom moet ik aan en/of afmelden voor een evenement?

dit is om verwarring over het aantal deelnemers te voorkomen, heeft u niet aangemeld maar komt u wel, dan is de kans aanwezig dat er voor u geen plek is tijdens het evenement

—————

hoe moet ik mijn contributie betalen voor het lidmaatschap en voor evenementen wanneer dit nodig is?

dit moet altijd via de bank, ons rekeningnummer vind u hier

—————

ik ben uit de club gezet, maar het hier niet mee eens, wat kan ik doen om weer tot de club toe te treden?

wij als bestuur trekken 1 lijn als een bestuurslid u uit de club zet zullen de andere bestuursleden achter dit besluit staan. bent u echter overtuigd dat het onterecht is, raden wij u aan een e-mail te sturen met daarin de reden waarom u uit de club gezet bent gevolgd door een deugdelijk argument waarom dit onjuist zou zijn en dan zullen wij het in behandeling nemen. dit is GEEN garantie voor opnieuw toe treden tot de club. als wij het argument niet juist achten, zal er niks mee worden gedaan.

(bijvoorbeeld; reden: ik was dronken. slecht argument: "dat leek maar zo". deugdelijk argument: meerdere leden onder wie (noem meerdere namen), kunnen getuigen dat ik maar 2 biertjes op had, de rest was alcohol vrij)

—————